Mag ik me even voorstellen? Ik ben Esther van Geffen en wil met jou aan de slag  om weer grip op je leefstijl te krijgen.  Om wèl de verandering te bereiken die jij wil, om wèl jouw doel te bereiken.

 

Ik hou van alles wat met voeding te maken heeft. Koken, kopen, eten, het effect van voeding op je lichaam en ik kan er uren over praten. Ik ben daarin praktisch, vind gezondheid belangrijk en vind ook dat je van eten moet genieten. Liefst doe ik dat samen met vrienden en met een goed glas wijn erbij. Ik houd me op de hoogte van voedingstrends, zowel op het gebied van gezondheid als op culinair gebied, maar ik ben niet gevoelig voor hypes. Daarnaast ben ik graag sportief bezig. Ik loop hard, ski, doe aan pilates en ben afgelopen jaar begonnen met zwemmen. Ik probeer regelmatig iets nieuws uit. Zo heb ik de afgelopen jaren ook aan yoga gedaan, crossfit, bootcamp en ben ik de Alpe d'Huez opgefietst. Ik sport voor mijn plezier, niet om te winnen en het liefst in een gezellige groep. 

 

Ik geloof niet in een ingewikkeld dieet en een zwaar sportschema.  Ook niet in hypes en wonderclaims trouwens. Ik geloof wel in een aanpak van kleine stappen met verbeteringen die je gemakkelijk vol kunt houden. Met kleine aanpassingen in je gedrag waardoor je jouw patronen doorbreekt en verbetert. Ik help jou door goed naar je te luisteren, veranderingen te vinden die bij jou passen en door jou te motiveren deze veranderingen door te voeren.  Het is mijn missie jou weer de regie over je eigen leefstijl te geven. 

 

VERDER BEN IK

  • Post HBO opgeleid aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid
  • Aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Leefstijlcoaches
  • Gecertificeerd om het CooL Programma uit voeren (Gecombineerde Leefstijlinterventie - GLI - die wordt vergoed vanuit de basisverzekering)
  • En ook nog een levensmiddelentechnoloog die niet nog meer gezonde producten op de markt wil zetten - er is gezond aanbod genoeg - maar jou wil helpen om gezonde keuzes te maken en om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. 

 

WIL JE OOK GRIP OP JE LEEFSTIJL?